Design stories #1: Eneri Studios

Design stories #1: Eneri Studios
7 april, 2017 Galleriques

Först ut i Galleriques Design Stories är märket Eneri Studios. Ett nystartat modemärke med ena benet i Stockholm och det andra i New York. Kliv in i Eneri Studios värld och låt dig inspireras.

Gillar du avslappnade, minimalistiska plagg med det lilla extra? Då har du hittat rätt. Eneri Studios vet nämligen hur man lyfter och adderar en kul edge till den moderna garderoben. En gång i månaden adderas nya vardagliga “statement pieces” till kollektionen och gör att du kontinuerligt bygger upp din garderob med nya favoritplagg. Smidigt va? Varje enskilt plagg är tänkt att vara enkelt, en aning lekfullt men ändå lika mångsidigt som den kvinna som bär dem. 

Eneri Studios har sin bas i Stockholm och grundades 2016 av New York infödda Irene Jondal. De två städerna (läs stilarna) är en genomgående del i varumärkets DNA. Irene hittar också inspiration i modern konst och skulpturer.

Hållbarhet är en viktig del av Eneri Studios och säkerställs genom hela produktionskedjan, från kvalitet till kvantitet. Kollektionerna tillverkas i Europa av fina kvalitetsmaterial i små kvantiteter. Varje plagg är tillverkad i en begränsad upplaga och produceras aldrig på nytt. Så när ett plagg är slutsåld, är det slut för alltid…

Bekanta dig vidare med Eneri Studios och hennes kreationer, kika in här.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*