Galleriques julmarknad online har öppnat!

Galleriques julmarknad online har öppnat!
24 november, 2017 Galleriques
In Designers, designmarknad, Galleriques

 Galleriques julmarknad online

Galleriques julmarknad online har öppnat!

Idag fredagen 24:e november lanserar Galleriques en digital julmarknad tillsammans med ett 50-tal mindre svenska märken. Här hittar du det som är snyggt, smart, nytänkande och unikt. Vi har samlat över 500 designprodukter från allt inom mode och accessoarer till konst och inredning, så att du ska hitta snyggaste klapparna till både stora och små – och till dig själv. Kika in här.

Den digitala julmarknaden är alla designälskande julklappshoppare som hellre shoppar hemma i soffan än i julrushen på stan. Sortimentet består av en tillfällig mix av unika designprodukter för barn, dam och herr och kommer att finns tillgängliga under en månads tid på Galleriques.com. Även fast vi också tycker att fysiska designmarknader är fantastiska, är det ofta så vansinnes mycket som ska hinnas med i jultider. Därför är en tillfällig julmarknad på nätet en bra och praktisk lösning för att enkelt hitta personliga designklappar på ett och samma ställe online. Produkterna är oftast tillverkade för hand, i små skalor och med stor omsorg vilket gör de extra julklappsvänliga. I det utvalda sortimentet finns julklappstips för hela familjen.

 

Galleriques julmarknad har öppet 24 november – 25 december.

www.galleriques.com/julmarknad

 

Vem handlar du julklappar till?

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*