1800 Hosiery

1800 Hosiery

Strumpbyxorna är designade av Ingrid Clara Renhuldt i Stockholm och de tillverkas i Italien. Strumpbyxorna är gjorda i ett högkvalitativt Italienskt garn av nylon och elastan. Det ger strumpbyxorna förhöjd mjukhet, hållbarhet och elasticitet.
Filters

Visar alla 3 produkter

Visa 500/1000/Alla

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 products

 • Black – Strumpbyxor (50 den)

  , ,
  Nylon strumpbyxor i Italiensk nylon av hög kvalitet. 50 Den. En matt transparent svart strumpbyxa med extra brett midjeband för utmärkt comfort och fit. Designade i Stockholm av designern Ingrid Clara Renhuldt. Strumpbyxorna är tillverkade i Italien. Strumpbyxan kommer i silkespapper i en fin svart förpackning, utmärkt som present att ge bort eller att ge till sig själv. Material: nylon (92%), elastane (8%) Midjeband utan sömmar, 14 cm högt (börjar på höften och går hela vägen upp till midjan). Returinformation: Eftersom detta är underkläder så går det inte att returnera öppnade förpackningar. Om det svarta klistermärket / plomberingen på förpackningen är bruten.
  269 kr
 • Rectangle – Strumpbyxor (30 den)

  , ,
  Nylon strumpbyxor i Italiensk nylon av hög kvalitet. 30 Den. En matt transparent sandfärgad bas med ett geometriskt svart jacquard stickat mönster. Designade i Stockholm av designern Ingrid Clara Renhuldt. Strumpbyxorna är tillverkade i Italien. Strumpbyxan kommer i silkespapper i en fin svart förpackning, utmärkt som present att ge bort eller att ge till sig själv. Material: nylon (92%), elastane (8%) Returinformation: Eftersom detta är underkläder så går det inte att returnera öppnade förpackningar. Om det svarta klistermärket / plomberingen på förpackningen är bruten.
  279 kr
 • Triangle – Strumpbyxor (30 den)

  , ,
  Nylon strumpbyxor i Italiensk nylon av hög kvalitet. 30 Den. En matt transparent sandfärgad bas med ett geometriskt svart jacquard stickat mönster. Designade i Stockholm av designern Ingrid Clara Renhuldt. Strumpbyxorna är tillverkade i Italien. Strumpbyxan kommer i en fin svart förpackning med silkespapepr, utmärkt som present att ge bort eller att ge till sig själv. Material: nylon (92%), elastane (8%) Returinformation: Eftersom detta är underkläder så går det inte att returnera öppnade förpackningar. Om det svarta klistermärket / plomberingen på förpackningen är bruten.
  279 kr