Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

OM GALLERIQUES

Vad är Galleriques.com?

Galleriques.com är en spännande marknadsplats med ett utvalt sortiment av nya lovande modedesigners. Här handlar du unika designprodukter som du inte hittar någon annanstans, allt samlat på ett ställe och med leverans direkt från designerns ateljé.

Om du undrar över någon specifik produkt kan du ställa frågor direkt till varje designer och vår kundtjänst finns tillgänglig alla dagar i veckan.

Hur handlar jag på Galleriques.com?

Att shoppa på Galleriques.com är enkelt och tryggt. Välj de produkter du vill ha, lägg dem i din varukorg och klicka sedan vidare till kassan för betalning. Dina produkter skickas till dig direkt från varje formgivare, normalt får du din beställning inom 3-5 dagar.

Har Galleriques någon fysisk butik?

Galleriques har ingen stående fysisk butik, men med jämna mellanrum gör vi pop-up butiker som blir som fysiska butiker i olika städer. Håll dig uppdaterad och följ oss på Facebook för att se när vi “poppar” nästa gång. Du hittar också alltid det senaste utbudet online på Galleriques.com

Hur kommer jag i kontakt med en designer?

För att komma i kontakt med designern före eller efter ditt köp, behöver du bara kontakta vår kundtjänst så ser vi till att du snabbt får svar tillbaka.

Om du vill lämna ett meddelande till designern i samband med köp kan du skriva det i meddelanderutan när du är i kassan.

FRAKT OCH LEVERANS

Vad kostar frakten?

På Galleriques.com har du fri frakt på alla beställningar med leverans inom Sverige.

Hur lång leveranstid har ni?

Normalt så levereras paket beställda online inom 3 – 5 dagar.

Om du har en specialanpassad beställning kan leveranstiden vara lite längre, du kan se leveranstiden i  produktens beskrivning eller i din orderbekräftelse.

Om leveransen inte har kommit fram inom utsatt tid så vänligen kontakta kundtjänst och uppge ditt ordernummer samt vilken produkt du saknar så hjälper vi dig snarast.

Var är min leverans?

Alla produkter skickas direkt från respektive formgivare. Leveranstiden står på din orderbekräftelse som du har fått per mejl.

Ifall inte leveransen kommit fram inom utsatt tid, kontakta kundtjänst och uppge vilken produkt du saknar så hjälper vi dig att söka efter leveransen.

Varför kommer min beställning i olika paket?

Produkterna skickas direkt från varje designers ateljé, så om du har beställt varor från olika designers så skickas dessa direkt från respektive designer och kommer därför i olika paket.

Kan jag få min order levererad till utlandet?

Nej, i dagsläget levererar vi endast inom Sverige.

BYTEN OCH RETURER

Hur gör jag ett byte eller lämnar tillbaka varor?

Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig direkt.

Kan jag ångra mitt köp?

Ja, du har alltid 14 dagars ångerrätt. För att få en återbetalning eller byta en vara mot en annan, måste varan vara oanvänd och i perfekt skick, med alla etiketter och i originalförpackning.

Kontakta först kundtjänst så får du adressen dit produkten ska skickas tillbaka. Vi betalar tillbaka hela ordersumman, men du får betala för returportot.

Jag har fått fel vara skickad till mig, vad ska jag göra?

Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig direkt

Jag vill göra en reklamation, hur gör jag?

Kontakta kundtjänst så hjälper vi till att lösa det snabbt och smidigt!

Galleriques.com följer alltid konsumentköpslagen vid eventuella reklamationer, för mer information se www.konsumentverket.se

Här kan du läsa igenom våra fullständiga villkor & info.

Hur får jag tillbaka pengarna?

Så fort du har mottagit en returbekräftelse till din e-postadress så startar processen för din återbetalning. Pengarna kommer till samma betalningsmedel som användes vid köp. Det kan variera några dagar beroende på vilken betalningsmetod du använt, men vanligtvis finns återbetalningen inom 2-5 bankdagar.

Om du har betalat med ett presentkort och väljer att returnera så kommer saldot på ditt presentkort att återställas inom 48 timmar efter att returen registrerats förutsatt att presentkortet fortfarande är giltigt.

BETALNING

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Du kan betala med de vanligaste betal- och kreditkorten; vi accepterar VISA, Mastercard, American Express, Discover och JCB.

Vilka kort accepteras på Galleriques.com?

Du kan betala med Visa, Mastercard, American Express, Discover eller JCB.

Hur får jag tillbaka pengarna vid retur?

Din retur återbetalas alltid till samma betalningsmetod som vid köp.

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna vid retur?

Så fort du har mottagit en returbekräftelse till din e-postadress så startar processen för din återbetalning. Pengarna kommer till samma betalningsmedel som användes vid köp, dvs samma kort du betalade med eller ditt PayPal-konto. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi tagit emot returen och konstaterat att du haft rätt att reklamera eller ångra ditt köp.

Om du har betalat med ett presentkort och väljer att returnera så kommer saldot på ditt presentkort att återställas inom 48 timmar efter att returen registrerats förutsatt att presentkortet fortfarande är giltigt.

Kan jag ångra mitt köp?

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. För att få en återbetalning eller byta en vara mot en annan, måste varan vara oanvänd och i perfekt skick, med alla etiketter och i originalförpackning.

Kontakta först kundtjänst så får du adressen dit produkten ska skickas tillbaka. Vi betalar tillbaka hela ordersumman, men du får betala för returportot.

Får jag ångra mitt köp av en specialanpassad vara?

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen 5§ gäller inte sedvanlig ångerrätt om “en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel”. På Galleriques.com ansvarar respektive designer för att i samband med produktinformationen ange om detta villkor gäller.

KONTAKTA OSS

Ställ en fråga till oss! Vi gör vårt bästa för att besvara ditt ärende så fort som möjligt, dock senast inom 24h.


Ärende*

Förnamn*

Efternamn*

Din epost*

Ditt ordernummer

Ditt meddelande*

Fält märkta med * är obligatoriska