Rekommendationer

REKOMMENDATIONER DESIGNMARKNAD

LÅT DINA FANS VETA ATT DU KOMMER ATT VARA PÅ PLATS!
Framgången av din närvaro på vår designmarknad beror på de besökare som besöker. På Galleriques satsar vi på marknadsföring med vår PR-byrå. Vi skickar nyhetsbrev, uppdaterar vår hemsida och sprider nyheten på våra social medier. Men för att marknaden ska bli så lyckad som möjligt rekommenderar vi starkt att du använder ditt deltagande på marknaden som ett tillfälle att aktivera även dina kommunikationskanaler.

Vi rekommenderar också att du bjuder in ditt nätverk till marknaden genom vårt Facebook-evenemang. Ju mer alla vi gemensamt kommunicerar, desto fler besökare kommer vi att locka, och dem mer framgång kommer du att ha.

SE TILL ATT DIN UTSTÄLLARPLATS ÄR DET SNYGGASTE DEN KAN VARA!
Vi rekommenderar alltid att du gör ett försök att skapa ett bra utseende på din utställarplats. Det ger kunderna en bättre upplevelse och gör ditt varumärke mer professionellt.

Tänk på att designmarknaden inte är en loppmarknad utan utnyttja din plats mer som en liten popup-butik där du har möjlighet att anpassa den så att den passar din design och visuella uttryck.

Ta med klädhängare och skärmväggar om du säljer kläder är det en bra idé att ta med en eller flera klädsställningar. Du kan ta med så många som du vill, så länge de passar inuti utställningsområdet.

Om du är en grafisk formgivare eller artist som säljer bilder, utskrifter eller målningar, är det en bra idé att ta med en bildvägg eller att hänga dina posters också på en klädställning.

Vänligen observera att vi inte får skruva eller spika i väggarna i lokalen. 

MARKNADSFÖRING PÅ PLATS
Det är tillåtet att göra reklam för ditt varumärke på plats på designmarknaden. Om du inte redan har visitkort rekommenderar vi att du har det med dig till marknaderna så att du kan dela din kontaktinformation med kunder och andra som kanske är intresserade av ditt varumärke.

Vi rekommenderar också att du använder ditt sätt att paketera dina produkter (omslag, påsar etc.) som ett tillfälle att bygga upp din varumärkesupplevelse och skapa ett extra starkt intryck.